标题: 常平FH东京热,283上演AV剧情 [打印本页]

作者: yy8888    时间: 2013-3-5 20:14
标题: 常平FH东京热,283上演AV剧情
本帖最后由 yy8888 于 2013-3-5 20:52 编辑 % ?* E' p3 D$ G# f% v$ H2 b5 j
# p5 {0 c4 d) x, g
    昨天去行街,睇到幾個翹屁股嘅小妹系我嘅面前走來走去,個條細細的超短裙將距地嘅翹臀嘅性感線條非常完美咁顯露出來,睇的我熱血沸騰咁,精蟲上腦,就差系將距地撥到系床上狠狠咁大幹幾十個回合。翻來后,覺得小弟很燥熱,急需安慰,於是即刻聯繫HF婷婷,巨話已經為我安排好一切,而且近排上演東京熱AV SM劇情。嘿嘿,平時睇過幾多A片,自己還真無試過。於是即刻趕往CP
   来到酒店,之後安排看JS。哈哈,婷婷果然没有骗人,今日到處都系AV嘅影子,JS嘅质量的确唔错,身材样貌都幾好,看着就想即刻大战几百回合。最后挑选咗个大屁股、皮肤睇上去很嫩嘅JS,记下她嘅号码283
    我们来到订好嘅大房,283挽着我嘅手,带我来到一间VIP房。一进房,我就迫不及待把JS压在床上。JS笑着说,不急,老公,我先跳个舞给你看。我想,那么主动?那好啊。于是,JS脱了自己嘅外套,只穿着情趣内衣,著住冠希哥同埋張柏芝姐姐一起搞嘢果陣時嘅誘惑制服,睇到我鼻血都快流出来。JS嘅身材十分火爆,穿着的衣服几乎被她嘅車頭燈撑破,后翘嘅屁股,两片嘴唇娇嫩欲滴,我想她用嘴帮我KJ嘅话肯定十分爽!这MM也十分专业,看到我已经面红耳赤后知道我已是欲火焚身了,这时她那丰满嘅雪乳,若隐若现嘅稀少嘅毛毛,激起了咗我嘅本性和欲望。这位MM长也很有情趣,很会挑情。从门口扭起身躯,一边扭着一边移到了面前,这时她也帮我嘅衣服脱光了。围着我身边跳舞,趴在地上,像只疯狂野猫准备扑到我身上。突然,大腿两边内侧感觉到一股暖流,原来是MM湿润嘅樱桃小唇突然包围着我嘅小弟,那种被保护着嘅感觉是幾咁温暖,就像怀抱里嘅小孩被宠爱着。然后从舔、吸、吮加上舌头打转,没多久就爆发在嘴里了.......3 z+ i( u1 ], O  Q: k7 }
     之後,MM上演AV劇情,我睇到巨羅出性愛用品,就好似日本女優咁樣自慰起來,睇到巨系床上咁享受咁騷樣,我差點忍不住上前去幫距,······系我嘅幫組下,MM好快就到左高潮,不停咁抽搐,我趁著巨高潮嘅時候,挺起肉棒,猛向MM 嘅小穴重擊,搞得MM浪聲一浪接一浪,最後我感到淫水全部幷發系我個小弟弟過度,此時,我也剛剛好達到高潮,個鐘感覺,爽啊!
最後送上今日既戰情,大家睇下有無AV既感覺?哈哈,最後,要贊下婷婷,從來无令我失望過。
[attach]44342[/attach]

; p- Y( q5 ?- B
[attach]44343[/attach]

0 F9 d3 F9 t/ y2 y
作者: zoids075    时间: 2013-3-5 20:36
有圖有真相啦
作者: 幽暗的树林    时间: 2013-3-5 21:34
打算按时是
作者: 东风破    时间: 2013-3-5 22:35
作者: zoids075    时间: 2013-3-5 22:40
有舒淇的味道
作者: jjpo    时间: 2013-3-5 23:51
ok
作者: jjpo    时间: 2013-3-5 23:51
ok
作者: 3。刚他y_e    时间: 2013-3-6 00:56
``````````
作者: ll258    时间: 2013-3-6 01:24
看看再说
作者: 627737421    时间: 2013-3-6 02:16
ok
作者: zcs133    时间: 2013-3-6 09:30
波大腰细翘臀,值得一搞!
作者: xingjingasu    时间: 2013-3-6 10:40
都应该知道了吧
作者: 1860    时间: 2013-3-6 13:00
sdfserw
作者: 88125163    时间: 2013-3-6 15:13
1 k% v" f0 b. L
礼貌回复,打酱油路过!
作者: 淡淡的蛋蛋    时间: 2013-3-6 15:55
ddddddddddddddddddddd
作者: ym5672    时间: 2013-3-6 17:01
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: hp8000    时间: 2013-3-6 19:57

/ f5 W) r* ]2 D3 M& s# x不错,看看。
作者: 七杀    时间: 2013-3-6 20:50
看看怎么样
作者: q121213    时间: 2013-3-6 23:14
lkjhgfdsddgfhjjk
作者: 激情浪子    时间: 2013-3-7 03:28
看看
作者: jackie1018    时间: 2013-3-7 10:00
----------------------------------------
作者: ll258    时间: 2013-3-8 00:04
看看再说吧

欢迎光临 (http://www.xisn5.net/) Powered by Discuz! X3.2