标题: 天悦国际新装靓女超市果然震撼!!! [打印本页]

作者: p神    时间: 2013-3-23 03:45
标题: 天悦国际新装靓女超市果然震撼!!!
甘日有兩幸,運一黎到天悅撞到天悅招牌活動百花齊放
% j; j. e1 @) L4 {8 u4 j運二可以啱撞到新裝列戰、果然夠壯觀震撼…睇睇可能有80幾條囡到
; m- F: S/ v+ g: t" l' U: J心情好輕鬆,唔使擔心揀無道而要換場既壓力、、、熊貓一路拉住我揀3 a3 ?, Z0 J. q/ y8 N  [
我小聲叫他幫手拍幾張相、我應承幫他寫貼推廣!系一望無到儘頭既靚女超市中
, o* s& J5 B: G) F- p我有滴眼花、一時間無知選邊條好!呢時有條清純少女508低頭沖我放電,8 @3 \9 I2 f( E/ `& \
嗯!!!唔錯,我鐘意主動。一於就系她啦,囡囡真系好聽話,入房溫柔服務令我激情大發6 |2 Z/ {/ N6 d$ `
一動動收唔到手完成3Q,令我返黎至今我腳軟,小弟文采有限!分享就甘多...睇圖
# w: N# K; U) _$ M
8 I# E; t! P: n6 T3 N4 n
[attach]47032[/attach]  a5 Q, h* p& g

6 `2 ~$ t" S8 J* v[attach]47028[/attach]
9 U; U* U# K6 O, `1 X) K 0 `2 ~$ R+ ]  W
[attach]47031[/attach]7 o& @" ~2 I: n  _5 }' ], u. K

" k6 T/ b" H& ]2 l: E1 \[attach]47030[/attach]& T2 Y3 p& C$ M  _' h- A

9 Z! s0 O6 \* J& Z  G, \' G[attach]47029[/attach]1 M. K) f3 x7 q  Y9 C3 W
% t; C3 L: W7 t+ Z( j- m
[attach]47027[/attach]
; ]+ W' O9 o! ?( g  Y! c7 c; w9 W

作者: ztianshie    时间: 2013-3-23 04:19

作者: Gentle苝逆`    时间: 2013-3-23 07:09

作者: takin    时间: 2013-3-23 07:34
花街就是好啊
作者: 海角天涯    时间: 2013-3-23 10:04
dddddddddddddd
作者: 寻爱觅性    时间: 2013-3-23 11:10
嗯嗯,唔错
作者: 17smith    时间: 2013-3-23 11:34
第三张牵着那男人走的那位好像不错啊,到底几号啊??
作者: ym5672    时间: 2013-3-23 12:06
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: Gentle苝逆`    时间: 2013-3-24 07:13

作者: DG-孤狼    时间: 2013-3-24 12:39

欢迎光临 (http://www.xisn5.net/) Powered by Discuz! X3.2