搜索

[东莞] 常平LX酒店超級紅牌612返黎上班第一個鐘既然俾佐我,嘩!好多水

早早就聽說常平LX酒店有條囡好索!從舊年到今年一直系度打聽呢條囡既消息。聽講返去過年到依家鐘未返工!無論系論壇仲系經理QQ度,一直緊緊關注.我仲同LX酒店經理溝通好612呢條囡一返工叫她立即通知我!終於黎消息……6 F% g  B7 U1 E9 E. c
尋晚11點幾左右收到經理QQ通知,話我夢寐以求既LX酒店612明日返工了!真系喜訊、又撞到明天仲有假期。唔使想,立即打比經理幫我訂好、約好時間1點鐘!哈哈哈哈、、、我要上她今年既頭鐘!想想都覺得自己都好幸福...
, w6 A4 h/ y% J- C一點10分左右到LX酒店、但系612仲未到!經理安排我系大堂坐住等緊、滴技師全部剛剛返工出出入入!真系滿足我既眼福,' E3 m9 ]7 f9 T) u( r; s$ u5 u  {
飲杯飲料既時間612走佐出來搵我、嘩嘩!真系比相片中既靚女不少!廢話少講啦。。。。
6 |& \. d2 A0 C8 I3 H拿拿聲入房辦正事!!!靚女入房好體貼咁幫我除衫,逐件逐件除,邊除邊渣我細佬,又幾主動wor,行入去沖涼已經不斷咁錫我 lin 頭,極度挑逗,水蕭啜蛋樣樣自動波,完全唔洗我出聲,上到床做野表情十足,坐連佢仲撥住頭髮咁比我un,un 到 啪啪 聲,真系好聽....縱系沒估到今日頭鐘好多水喔......3 c. P$ ], i5 k4 k7 |0 m0 ^0 A2 k
搞完時間都差唔多夠鐘,同條女嗲幾句就落鐘,趕和諧返歸.事後返黎系阿森QQ度又睇到囡囡生活,順便寫張貼贊下呢條囡........
: a, q' @9 C6 c$ P) f  \  l  S

7 O' R$ b' `) v* W# v! N

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

波大腰细翘臀,值得一搞!  发表于 2013-4-1 11:29
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
抄袭文章啊
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
fffffffffffffffff
欢场无真爱,却多痴情债。寄语沉客船,留得青山在! 礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
我叼你咩 同之前个一模一样 都是广告 别挑战我们的智商好么 论坛该整顿了
vmmmmmmmmmmm
楼主的帖子怎么样?波大腰细翘臀,值得一搞赶紧试试这里的快速回复给楼主点评论吧
最新图文